Quality-Focused

Service Concept
Quality
Menu
Quality Policy
Quality Management System
Quality Management Systems Documentation & Records
Organisational Structure
Accreditation & Certifications
LabBlog!

27 Ekm.22
Mevsimsel grip hastalığının etkenlerinden olan Influenza A ve B, Koronavirüs hastalığının etkeni SARS-CoV-2 virüsü, Solunum sinsityal virüsü enfeksiyonu etkeni RSV, Adenoviral solunum yolu enfeksiyonları etkeni olan adenovirüslerin hızlı tanısını sağlayan bir antijen testidir.

18 Tem.22
İnsanlarda ilk defa 1970 yılında Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde tespit edilmiştir. Sonrasında Orta ve Batı Afrika’daki ülkelerde görülen bu hastalığın sıklığı tam olarak bilinmemekle birlikte Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde 2005’e kadar yıllık 1000’e yakın olgu bildirilmiştir. Hastalık dönem dönem Afrika kıtasından enfekte hayvanlar ve insanlar aracılığıyla diğer kıtalara yayılmakta ve buralarda küçük küçük salgınlar yapmaktadır.

14 Ock.22
Genetik bir miras olarak ebeveynlerimizden aldığımız DNA’mızda bizlere ait bireysel özellikleri içeren tüm bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgiler kan grubu, boy, kilo gibi bireysel özelliklerimizden, diyabet, kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi yüzlerce farklı duruma yatkınlık yada direnci belirleyen özelliklerle ilişkilidir. DNA’mızdaki bu bilgilerin çevresel faktörlerle etkileşmesi sonucu kişisel özelliklerimiz ve hastalıklar ortaya çıkabilmektedir.

18 Mar.15
Östrojen içeren ilaçlar hemen her kadının hayatında bir ya da birkaç kez ve uzun süreli kullanmak durumunda kaldığı ilaçlardır.
Organisational Structure
Acıbadem Labgen’s main organic structure is comprised of Management, Administration, Quality and Business Development, Production, Quality Control, Banking, Systems Maintenance and Operations units.
Personnel Qualifications, Training, Competency & Adequacy
Acıbadem Labgen is an institution which realises the production of cellular treatment products. It has adopted a policy of employing and provide further training as required, selecting from among the most qualified those candidates which will enable a higher degree of quality and efficiency in production.
Employees are accepted as members of the quality management system. Its’ principle is that all employees adopt an understanding of the precepts of total quality management.
All training is conducted as per a prepared and comprehensive series of procedures and regulations.
Following orientation and beginners training, training programs are routinely carried out whereby personnel are given comprehensive instructions in matters pertaining to their field of work, product safety and quality. Upon completion of the training program they are evaluated as based on a final exam. In addition, training is supported by extra-curricular certificate courses, symposia and congresses.